MINE BEHANDLINGER

Wellness massage

AFSPÆNDING, VELVÆRE OG FORKÆLELSE

Welness massage er for dig, som har brug for den naturlige afspænding og velvære for krop og sjæl.

Denne form for massage karateriseres ved lange og rolig strøg, som aktivere blodkredsløbet og derved giver bedre genemstrømning i vævet. Behandlingen giver desuden din krop et bedre grundlag for udrensning af affaldsstoffer.

Helsemassagen virker afslappende og smertelindrende og har desuden en positiv effekt på dit fysiske og psykiske velvære.

I wellness massagen er det kun dig, der er i fokus. Jeg tager udgangspunkt i dine behov og ønsker, således at du efter behandlingen vil føle dig afslappet og rolig.

It`s All About U.

Ansigtsmassage

OPSTRAMMENDE OG AFSLAPPENDE FORKÆLELSE

Dit ansigt afspejler, hvordan du har det lige nu. Når du tænker meget eller bekymrer dig. - Kniber øjnene sammen, - koncentrerer dig. - Skærer tænder om natten eller ubevidst spænder op og laver mimikker med ansigtet, opstår der spændinger i dine ansigtsmuskler.

Har du været igennem en periode med træthed, stress, angst, bekymringer eller sorg, vil dette ofte kunne ses i huden. Der ophobes nemlig affaldsstoffer i dit ansigt, - og disse kan få dig til at se træt og udkørt ud.

Ansigtsmassagen hjælper til at genoprettet din normale blodcirkulation og lymfefunktion, så du får din naturlige glød og friskhed tilbage i ansigtet. Ansigtsmassage er desuden en god metode til at afhjælpe ældning af huden, da behandlingen hjælper med at lede affaldsstofferne væk fra cellerne og ud i blodbanerne.

Efter hver massage, vil du opleve at få et mere afslappet og roligt udtryk i dit ansigt. Sidst men ikke mindst, virker massagen dejlig beroligende på dit nervesystem. Dette giver ro, velvære og ny energi til dig.

Sports massage

DYBDEGÅENDE OG FOKUSERET

Den dybdegående massage egner sig især til dig, som dyrker sport, da jeg her arbejder mere i dybden med dine muskler. Sportsmassagen virker generelt afslappende og afspændende på muskulaturen og egner sig derfor især til følgende:
Spændinger
Smerter
Hævelser
Muskelskader
Træthed

Under sportsmassagen, øges blodcirkulationen i vævet og vævsvæsken cirkuleres dermed bedre rundt i kroppen. På denne måde slipper din krop af med affaldsstoffer og du får friske forsyninger af ilt og næringsstoffer.

Massagen hjælper ligeledes din krop til bedre restitution.

Fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage er en behandling, hvor jeg fokuserer på kroppens problemområder.

Det kan eksempelvis være smerter i nakke, lænd eller skulder. I fysiurgisk massage kombinerer jeg massagen med trykpunktsmassage. Denne form for massage, er især god til at løsne op for låste muskler ved hold i nakken, spændinger fra stillesiddende arbejde eller spændinger fra løft af dit barn mv.

Kinesio taping

Den særlige sportstape udbedrer muskelspændinger eller styrkesvækkede muskler.

Tapen kan desuden også øge effektiviteten i musklen ved muskeltræthed og/eller kramper.

Tapen  virker ved at fjerne væsker og blødninger i beskadiget væv, og er dermed med til forbedre blodcirkulationen.

Kinesiotapen er sidst, men ikke mindst, med til at nedsætte smerten i det skadede område.

EMS

Spændende nyheder er nu flyttet ind hos All About U i THE CLUB, og vi har glædet os meget til, at kunne præsentere dig for de nye behandlingsmuligheder.
EMS-behandlingerne er på rekordtid blevet meget populære hos de, som eksempelvis kæmper med skader, – ønsker hjælp til genoptræning eller som ”blot” ønsker at sætte ekstra skub på udviklingen, i ønsket om, at nå særlige træningsmål.

Bodyroll

BodyRoll behandlingen er ren kærlighed til en øm og træt krop. En fuldkropsmassage, der smidiggør og afhjælper ophobning af affaldsstoffer, hvor du selv kan kontrollere dybden af din massage.

Vi glæder os til at forkæle dig med nyhederne hos All About U.
Massage priser Allerød

VIRKSOMHEDSAFTALE HOS ALL ABOUT U

Ønsker du at oprette en massageordning til dine medarbejdere, så kontakt mig på telefon: 93 83 58 48 eller mail: contact@allaboutu.dk.

Så finder vi en løsning, der passer præcis til din virksomhed og jeres medarbejdere.