Bodyroll

Bodyroll

BodyRoll behandlingen er ren kærlighed til en øm og træt krop.
En fuldkropsmassage, der smidiggør og afhjælper ophobning af affaldsstoffer, hvor du selv kan kontrollere dybden af din massage.

Vi glæder os til at forkæle dig hos All About U.

FAQ BODYROLL

Din behandler sætter BodyRoll i gang. Første gang, vil du blive guidet igennem hele din behandling, så du kan lære BodyRoll af kende, og vi dermed sikrer, at du får det optimale ud af din massage.
Efter behandlingen er det vigtigt, at du drikker meget vand for at få affaldsstofferne ud af kroppen.

Ja. Du kan enten skifte tøj i Klubbens omklædningsrum eller i lokalet, hvor du skal have din BodyRoll behandling.  Vælg gerne blødt, men tætsiddende (sports)tøj.

Behandlingen gør ikke ondt, men hvis du har blå mærker eller ømme muskler, kan du godt opleve lidt ømhed disse steder.

Du bevæger dig under denne behandling, mens du samtidig bliver eksponeret for rødlys. Har du let til at få det varmt, kan du godt opleve til at svede lidt

Antallet af behandlinger afhænger af, hvilken effekt du ønsker at opnå. Hvis du f.eks. ønsker glattere lår, anbefaler vi 2X ugentligt i 2-3 uger. Derefter kan du holde resultatet ved lige efter behov. Bruger du behandlingen til restitution, – til fjernelse af væske og massage af ømme muskler, kan du bruge behandlingen efter behov.

Gravide bør undgå at bruge rullen på maven.

Bodyroll hos All About U

Body roll er en gennemprøvet massagemetode, der fremskynder restitutionsprocessen, behandler cellulite og smidiggør huden. I vores CryoVital BodyRoll er der tilføjet nær-infrarødt lys, der fremmer udskillelsen af affaldsstoffer og muliggør en dybere massageoplevelse.

Bodyroll behandling

Cellulite, fedtvæv og opstramning af huden
Under en BodyRoll behandling sker en mekanisk nedbrydning af fedtvævet, der kan hjælpe med at blødgøre hårdt fedt, der står i vejen for et vægttab. Behandlingen bidrager til at forebygge og reducere cellulite og opstrammer huden.

Skader og hævelser
BodyRoll medfører hurtigere restitution efter træning og skader.
Behandlingen øger blodtilførslen og fjerner ophobede affaldsstoffer og mælkesyre. Resultatet er mindre hævelse og hurtigere restitution.

Fordele ved at træne med BodyRoll behandlingen:

Behandlingens varighed: 30 minutter
(plus et par minutter til omklædning/klargøring)